dimecres, 27 de maig del 2015

APUNTS SOBRE LES MUNICIPALS A SANT BOI



La ciutadania ha premiat l’acció del govern municipal i ha incrementat el suport als dos partits que han dirigit l’Ajuntament aquests quatre anys.

El PSC és qui més es beneficia d’aquesta voluntat de continuïtat per part de la ciutadania. Haver accentuat el seu perfil social amb la candidatura de la Lluïsa Moret ha estat un encert des del punt de vista electoral.

ICV, tot i que de manera continguda, millora vots i percentatge, compartint els mèrits de quatre anys de bona gestió, a prop dels problemes de la gent.

L’oposició d’extrema dreta, xenòfoba i feixista, ha estat esborrada del mapa polític. Per a mi, la millor notícia del dia 24. L’acció contundent i constant d’UCFR i d’Iniciativa ha tingut un paper decisiu en aquest èxit democràtic.

L’oposició histriònica, mentidera i alarmista del PP ha rebut uns sanció espectacular per part de la ciutadania. Avís a navegants.

CiU ha pagat cara la seva política contra la majoria, a Catalunya, i la incapacitat, a nivell local, per plantejar propostes vinculades amb la gent de Sant Boi.

L’entrada de grups nous inclina la balança municipal clarament a l’esquerra i obre la possibilitat de grans acords progressistes, per protegir els col·lectius més fràgils, per fer front a l’austeritat i en defensa d’una major qualitat democràtica.

Resum: Sant Boi està d’enhorabona.