dimarts, 9 de setembre del 2014

EL NOU VIURE SANT BOI

Tinc a les mans el nou Viure Sant Boi. Després d’una llarga reflexió, abans de l’estiu, el Govern municipal va optar per reformular la política comunicativa, començant per la revista municipal. Ha canviat profundament.

Volíem eliminar la publicitat comercial (i la política, ja m’enteneu!) i donar-li un contingut molt més informatiu, més activitat col·lectiva i menys autobombo institucional. L’objectiu era cedir el protagonisme a les entitats i reflectir la veu de la ciutadania.

I ens vam plantejar fer-ho amb menys despesa, per la qual cosa notareu de seguida que hem canviat el paper “de luxe” per un altre menys glamurós. Al cap i a la fi, el contingut és el que realment importa. S’ha reduit la mida per fer una revista més manejable i s’ha modernitzat el tractament infogràfic.

I, a més, plantegem que cada mes hi hagi un eix central que doni coherència a la publicació. I per començar, aprofitant l’inici dels curs escolar, l’educació omple quasi totes les pàgines amb informació, experiències, opinions i reflexions al voltant de l’Escola, la Ciutat Educadora i la tasca d’educar.

Crec que els tècnics de comunicació han fet una bona feina traslladant al paper la voluntat del Govern municipal. Segur que es pot millorar, però la veritat és que aquest primer número de la nova etapa em sembla molt encertat.

Si encara no el teniu i voleu donar-li una ullada us deixo l’adreça: Viure Sant Boi (setembre 2014)