dimarts, 27 de novembre del 2012

25N, PRIMERÍSSIMA VALORACIÓ


Abans que res i independentment de les opinions que em mereixen les seves propostes, felicito les candidatures que diumenge 25 van tenir èxit: ERC, C’s, CUP i ICV-EUiA. El poble ha expressat la seva voluntat.

La gent d’Iniciativa m’ha sentit, durant la campanya, formular alguns desitjos:

  • Que Mas i CiU no arribessin a la majoria absoluta. No només no ho han fet sinó que la patacada, caient fins als 50 diputats, ha estat la gran sorpresa d’aquestes eleccions i un fracàs estrepitós.
  • Que el PSC rebés una bona lliçó d’humilitat. Caure al tercer lloc i perdre vuit diputats hauria d’ajudar-los a fer autocrítica i encarar el futur amb “altres” maneres de fer.
  • Que el PP... Ah, no! Del PP no havia desitjat res. Ni bo ni dolent. La seva actitud davant l’estatut, la llengua o els drets nacionals l’ha convertit en una força irrellevant a Catalunya.
  • Que ICV-EUiA aconseguís un bon resultat. Tretze escons i 128.000 vots nous representen un salt endavant magnífic. A Sant Boi passem de 3000 a 5700: espectacular.
  • Que cap racista, cap xenòfob incurable, cap feixista, en definitiva, embrutés el cor de la nostra democràcia i tingués opció a inocular el seu verí d’odi des del Parlament. Ja sabeu qui ha quedat escombrat, oi?
Conclusió: molt feliç i amb més ganes que mai de continuar treballant.